Reluxa

Reluxa (motoros, nem motoros)

Kis helyigényű, praktikus és esztétikus árnyékolási megoldás. Családi házba, étterembe, intézményekbe, wellness helységekbe, szállodákba egyaránt ajánljuk.

Esztétikai jellemzők

A széles anyag -és színválasztéknak köszönhetően rendkívül sokoldalú termék. Anyagát tekintve készülhet alumíniumból, fából és bambuszból. A fából készült verzió igazán meleg hangulatot kölcsönöz bármely helységnek, azonban párás helységekben nem javasoljuk a használatát. Erre remek alternatíva lehet a bambusz lamellás verzió, mely párás helységekben is használható. A lamella anyagának és színének kiválasztásánál javasolt figyelembe venni a helység esztétikai jellemzőt és a fényviszonyokat.

Működés

Működtetése történhet kézi vagy motorikus vezérléssel. Mennyezetre és homlokzatra egyaránt rögzíthető. Az árnyékoló funkció mellett véd a magas hőmérséklettől, a lamellák zárásával csökkenthető a belső hőmérséklet. Karbantartást nem igényel, tisztítása tollseprűvel vagy egyéb porolóeszközzel könnyen kivitelezhető. Bukó-nyíló, háromszög és trapéz formájú nyílászáróknál, tetőtéri ablakoknál egyaránt alkalmazható.

Milyen előnyökkel jár az alkalmazása?

Kérj ingyenes felmérést

Vedd fel velem a kapcsolatot