Műanyag redőny

Redőnyök (motoros, nem motoros)

A redőnyök kiváló megoldást nyújtanak otthonod védelmére. Ezek a praktikus ablakborítások képesek szabályozni a beeső fényt, hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, emellett pedig növelik otthonod biztonságát.

Két típusú lamellát különböztetünk meg: alumínium és műanyag. Mindkét típus működtetése történhet manuálisan (gurtnival vagy zsinórral), vagy motorosan.
Beépítés szempontjából is több típus közül válogathatunk – léteznek külső tokos redőnyök, belső tokos redőnyök, valamint vakolható tokos redőnyök.

Műanyag redőnyök

A hagyományos műanyag redőnyök időtálló kialakításukkal klasszikus stílust kölcsönöznek minden otthonnak. A megfizethető ár-érték arány rendkívül népszerűvé teszi ezt a típust. Könnyű és strapabíró anyagból készül, a tokszerkezet kivételével minden főbb anyaga színezett műanyagból áll. Egyik jellegzetessége, hogy tokjának külső oldalán az alsó és felső sarka 45°-ban csapott, valamint a sínben nem található sem gumi, sem szőrfekés csendesítő.

Új típusú műanyag redőny

Az új műanyag redőnyök népszerűek a modern kivitelezésük és kiváló minőségük miatt. Az aluredőnyök alkatrészeinek és az öntött alumíniumból készült tokvégeknek köszönhetően stabilak és esztétikusak. Golyóscsapágyazott tengelyük és modern technológiájuk révén könnyen mozgathatók és csendesen működnek. A záróléc, párkányon lévő gumibetét és rejtett ütközők tovább fokozzák a stabilitást és a halk működést. Szúnyoghálóval is kombinálhatók, kivéve a hagyományos műanyag redőnyöket.

Vakolható tokos és belső tokos műanyag redőnyök

Az új típusú műanyag redőnyök mellett a vakolható tokos és belső tokos redőnyök is alumínium alkatrészeket tartalmaznak. Habár a többi rész műanyagból készül, az alumínium redőnyök előnyei itt is érvényesülnek.

A műanyag redőny előnyei

Kérj ingyenes felmérést

Vedd fel velem a kapcsolatot