Redőny gyorsszolkgálat

Redőny javítás Budapest - Pest megye

Teljes körű megoldás redőny meghibásodása vagy sérülése esetén.

Leszakadt redőny javítás

Gurtni csere

Motoros redőny javítás

Redőny javítás

Ha redőnyei nem működnek megfelelően, az kellemetlenségeket és biztonsági kockázatokat is okozhat.

Árnyékolástechnikai vagy szúnyogháló javításra van szüksége?

Teljes körű megoldás redőny meghibásodása vagy sérülése esetén.

Legyenek azok alumínium, műanyag vagy fa anyagból készült redőnyök vagy legyen szó mechanikai problémákról, lamellák sérüléseiről vagy akár motorhiba esetéről, mi hatékonyan és megbízhatóan kezeljük a javítási folyamatot. Gyors kiszállással és rövid határidővel dolgozunk.

Gurtni csere

A redőny meghibásodásainak között az egyik leggyakoribb probléma a gurtni szakadása vagy gurtni csévélő doboz.

A redőny gurtni cseréje idővel szükségessé válhat, különösen ha észlelhetők a gurtni kopásának vagy meghibásodásának jelei. Az ilyen problémák hatékony és gyors kezelése kulcsfontosságú ahhoz, hogy redőnyei zavartalanul működjenek. Szolgáltatásunk célja éppen ebben rejlik.

Ha tapasztal bármilyen redőnnyel kapcsolatos problémát, ne hagyja figyelmen kívül. Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk redőnyei gyors és hatékony javításában.

0 +
Év Tapasztalat

Precíz felmérés - hibamentes telepítés

Tapasztalt csapatunk gondosan megvizsgálja az adott területet, figyelembe véve minden apró részletet, hogy biztosítsa a redőnyök optimális működését és esztétikus megjelenését.

A figyelem a részletekre és a szakértelem a kulcsa annak, hogy minden telepítésünk hibamentes legyen, és kielégítse ügyfeleink elvárásait.

Hogyan történik a redőny javítás?

Miután munkatársaink részletesen megismerik a feladatot, precíz árajánlatot készítenek, amelyet átlátható módon bontunk le munkadíjra és anyagköltségre. Amennyiben az ajánlatunk megfelel az Ön elvárásainak, kisebb javítások esetén azonnal elkezdjük a munkát, míg komplexebb feladatokat is rövid időn belül kivitelezünk.

Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérést biztosítunk

Árajánlat adás

Néhány napon belül elkészítjük az árajánlatot

Kivitelezés

Egyéni megbeszélés alapján megkezdjük a kivitelezést a megbeszélt időpontban

Átadás

Kezelés, karbantartás, tisztitási útmutatók megmutatása

Referenciáink

Tekintsd meg néhány referenciánkat

Leggyakrabban a gurtni a hiba

A külső tokos műanyag redőnyök és alumínium redőnyök esetében elérhető a mini gurtni és a redőny zsinór. Általában a redőny gurtniját vagy zsinórját automatákban tárolják, amelyek leggyakrabban fehér vagy barna színűek. A mini gurtnis automatának létezik falba épített változata is.

Régebbi típusú, belső tokos házakban vagy fa redőnyök esetén gyakran szélesebb gurtni használatos, amelyen két piros vagy kék csík található – ez a maxi gurtni. A maxi gurtnit általában maxi automatában vagy maxi rögzítővel lehet tárolni vagy rögzíteni.

A redőny meghibásodásának másik gyakori oka a redőny palást, azaz a lécek szakadása.

A műanyag redőnyök javítása

Két fő típust különböztethetünk redőnytök esetén: régit és újat, és mindegyikhez eltérő alkatrészekre van szükség. A régi típusoknál különleges külső ütköző található, amelynek célja, hogy a redőny ütközése a tokkal megakadályozza a redőnylécek teljes behúzását a tokba. A függőleges sínek, ahol a redőnyök futnak, régebbi típusoknál 4×6 cm keresztmetszetűek, míg az új típusoknál a lefutó sín mindig gumitömítéssel vagy kefeszigeteléssel rendelkezik, és a keresztmetszete csak 2×5 cm.

A redőny tokja a régi típusoknál az ablakon kívül helyezkedik el, míg az új típusok esetében lehet beépített tokkal, amely a szobába befelé nyitható. Az információk sajnos hiányosak lehetnek, de az alapok alapján észrevehető a két típus közötti különbség. Fontos megjegyezni, hogy a redőny meghibásodása vagy karbantartása során a megfelelő típusú alkatrészek használata elengedhetetlen lehet.

Az alumínium redőny javítása

Az alumínium redőnyök esetében fontos felismerni, hogy láthatóak-e sérülések a redőny palástján. A lécek pótlása vagy a palást cseréje ennél a típusnál bonyolultabb feladat, összehasonlítva a műanyag redőnyökkel. A gurtni vagy zsinór cseréje általában könnyen megoldható.

Gyakran alkalmaznak feltolás gátlót az alumínium redőnyöknél. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges zsinór vagy gurtni szakadás esetén a redőny bezárt állapotban marad, és a tokját belülről nem lehet nyitni. Ezen esetekben előfordulhat, hogy a későbbi javításhoz néhány léc rongálására van szükség, hogy hozzáférjünk és elvégezhessük a szükséges javításokat.

A motoros redőnyök javítása

Fontos figyelni, hogy a redőny elmozdul-e valamely irányba. Amennyiben nem, érdemes hallgatni a motor hangját, hogy kibocsát-e megfelelő működésre utaló hangot (halk búgás), vagy hallható-e egyáltalán zaj. Gyakran előfordul, hogy a motor sértetlen, és a probléma a feltolás gátlóknál jelentkezik. Ebben az esetben a motor ugyan búg, de a redőny mégsem mozdul.

Hogyan ismerhető fel a hiba?

  • Motorhiba: Hallgassuk meg a motor hangját. Ha nem hallunk semmilyen zajt vagy rendellenes hangot, akkor lehet, hogy a motor hibás.
  • Feltolás gátlók sérülése: Amennyiben a motor búg, de a redőny nem mozdul, a feltolás gátlók megrongálódhattak. Érdemes ellenőrizni és szükség esetén cserélni vagy javítani.

Látható sérülés: Ellenőrizzük a redőny palástját, különös tekintettel az esetleges látható sérülésekre. Ha bármilyen kárt észlelünk, érdemes az érintett léceket cserélni vagy javítani.

Szakadt gurtni vagy zsinór: Ha a redőny gurtnija vagy zsinóra szakadt, könnyedén cserélhető. Vegyük le a redőnyt, húzzuk fel, és cseréljük ki a megrongálódott alkatrészt.

Ha a redőny felszerelve van feltolás gátlóval, ellenőrizzük, hogy ezek sértetlenek-e. Esetleges törés esetén cseréljük ki, hogy a motor továbbra is megfelelően működjön.

Kérj ingyenes felmérést

Így dolgozunk

Hogyan folyik a kivitelezés?

Ingyenes felmérés

Ingyenes felmérést biztosítunk

Árajánlat adás

Néhány napon belül elkészítjük az árajánlatot

Kivitelezés

Egyéni megbeszélés alapján megkezdjük a kivitelezést a megbeszélt időpontban

Átadás

Kezelés, karbantartás, tisztitási útmutatók megmutatása